Produse SC ABC PLUS SRL - Oale pentru lapte

[Pagina 1 din 1]

Oala lapte 16cm, 2500ml Vikos

Oala pentru lapte, din otel inoxidabil de foarte buna calitate, cu o capacitate de 2500ml. Cu un design functional si manere din bachelita, aceasta dispune si de o scara practica de masurat, in interior. Oala poate fi folosita pentru a gati pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie. Mai mult, aceasta poate fi curatata cu usurinta in masina de spalat vase.

73.98 RON

Oala lapte 14cm, 1800ml Vikos

Oala pentru lapte, din otel inoxidabil, cu o capacitate de 1800ml. Cu un design simplu, modern, si maner din bachelita, oala are un invelis non-stick pe interior, rezistent la lipirea alimentelor, ceea ce face oala si usor de curatat. Aceasta poate fi folosita pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie, si se poate spala in masina de spalat vase.

81.99 RON

Oala lapte 14cm, 1800ml Vikos

Oala pentru lapte, din otel inoxidabil de foarte buna calitate, cu o capacitate de 1800ml. Cu un design functional si manere din bachelita, aceasta dispune si de o scara practica de masurat, in interior. Oala poate fi folosita pentru a gati pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie. Mai mult, se curata usor, putand fi introdusa in masina de spalat vase.

69.98 RON

Oala lapte 12cm 1350ml Vikos

Oala pentru lapte din otel inoxidabil, cu o capacitate de 1350ml. Foarte practica, cu maner din bachelita si scara de masurat in interior, aceasta poate fi utilizata pentru a gati pe mai multe tipuri de aragaz, inclusiv cele cu inductie. De asemenea, se poate curata cu usurinta in masina de spalat vase.

59.99 RON
[Pagina 1 din 1]