Produse SC ABC PLUS SRL - Tacamuri si seturi de tacamuri

[Pagina 1 din 14]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Cleste pentru salata Tefal Ingenio, plastic, lingura si furculita, negru/rosu

Cleste pentru salata Tefal Set format din 7 piese: - lingura salata, dimensiune 35.2 cm ; - furculita salata, dimensiune 35.2 cm ; Specificatii tehnice: - material: plastic; - usor de folosit si de curatat; - se poate curata in masina de spalat vase. Produse similare gasiti cu un simplu click aici .

26.99 RON

Set tacamuri 72 piese + valiza Napoli

Set alcatuit din 72 piese din otel inoxidabil de inalta calitate. Un cadou cu gust, deosebit de elegant, impachetat intr-o cutie pe masura, setul contine: 12 cutite, 12 linguri, 12 lingurite ceai, 12 furculite, 12 furculita pentru desert, 2 furculite pentru carne, 1 lingura zahar, 1 cleste pentru zahar, 1 lingura servire, 1 lingura pentru salata, 1 furculita pentru salata, 1 polonic, 1 lingura pen

799.99 RON

Lingurita ceai 3buc Malaga

Set alcatuit din 3 lingurite pentru ceai, din otel inoxidabil de foarte buna calitate. Cu un design clasic insa elegant, potrivit pentru orice aranjament, aceasta se poate curata foarte usor in masina de spalat vase.

17.98 RON

Lingura 3buc Malaga

Set alcatuit din 3 lingurite din otel inoxidabil de foarte buna calitate. Cu un design clasic insa elegant, potrivit pentru orice aranjament, aceasta se poate curata foarte usor in masina de spalat vase.

23.99 RON

Cutit 2buc Malaga

Set alcatuit din 2 cutite din otel inoxidabil de foarte buna calitate. Cu un design clasic insa elegant, potrivit pentru orice aranjament, aceasta se poate curata foarte usor in masina de spalat vase.

28.99 RON

Set 3 lingurite ceai Bari

Set alcatuit din 3 lingurite, din otel inoxidabil de inalta calitate. Cu un design simplu si elegant, tacamurile din colectia Bari se potrivesc cu usurinta oricarui tip de aranjament al mesei. Usor de curatat, acestea sunt ideale pentru cei care prefera simplitatea si functionalitatea.

5.99 RON

Set 2 cutite Bari

Set alcatuit din 2 cutite din otel inoxidabil de inalta calitate. Cu un design simplu si elegant, tacamurile din colectia Bari se potrivesc cu usurinta oricarui tip de aranjament al mesei. Usor de curatat, acestea sunt ideale pentru cei care prefera simplitatea si functionalitatea.

6.99 RON

Lingurita lunga desert 3 buc/Blister Verona

Lingurita cu coada lunga este ideala pentru servirea desertului, facuta din otel inoxidabil si se poate spala in masina de spalat vase in conditii de siguranta.

34.99 RON

Furculita desert 3 buc/Blister Verona 18/10

Furculita pentru servirea desertului din colectia Verona are un design simplu dar practic, din otel inoxidabil, si se poate spala in masina de spalat vase in conditii de siguranta.

19.98 RON

Lingurita cafea 3buc Verona

Set alcatuit din 3 lingurite pentru cafea, din otel inoxidabil de foarte buna calitate. Cu un design clasic insa elegant, potrivit pentru orice aranjament, aceasta se poate curata foarte usor in masina de spalat vase.

16.98 RON
[Pagina 1 din 14]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11