Produse SC ABC PLUS SRL - Capace vase pentru gatit

[Pagina 1 din 2]  2 

Capac din sticla termorezistenta, diametru 30 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta, diametru 30 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 30 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

29.99 RON

Capac din sticla termorezistenta, diametru 28 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta, diametru 28 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 28 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

24.99 RON

Capac din sticla termorezistenta Kinghoff KH-4387, diametru 22 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta KH-4387, diametru 22 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 22 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

25.99 RON

Capac din sticla termorezistenta Kinghoff KH-4388, diametru 24 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta KH-4388, diametru 24 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 24 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

27.99 RON

Maner pentru capac Kinghoff KH-4380, material ebonita

Maner pentru capac KH-4380 Descriere : Maner ergonomic din ebonita. Materiale : Ebonita. Detalii produs : Culoare: negru. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

8.99 RON

Maner pentru capac Kinghoff KH-4381, material cromat

Maner pentru capac KH-4380 Descriere : Maner ergonomic cromat. Materiale : Cromat. Detalii produs : Culoare: silver. Instructiuni de folosire: Se poate folosi in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

10.99 RON

Maner pentru capac Kinghoff KH-4382, material cromat, picurator condimente

Maner pentru capac KH-4382 Descriere : Maner ergonomic cromat, picurator condimente. Materiale : Cromat. Detalii produs : Culoare: silver. Instructiuni de folosire: Se poate folosi in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

19.99 RON

Capac din sticla termorezistenta, diametru 26 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta, diametru 26 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 26 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

19.99 RON

Capac din sticla termorezistenta, diametru 24 cm, maner ebonita

Capac din sticla termorezistenta, diametru 24 cm, buton ebonita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din ebonita. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 24 cm. Instructiuni de folosire: Nu se foloseste in cuptor. Poate fi spalat in masina de spalat vase.

19.99 RON

Capac din sticla termorezistenta Tefal, diametru 30 cm, maner bachelita

Capac din sticla termorezistenta Tefal, diametru 30 cm, buton bachelita Descriere : Capac cu orificiu pentru aerisire, maner ergonomic din bachelita. Capacul este compatibil cu tigaile din gamele Talent, Comfort Touch, Sensorielle, So Tasty Tefal cu diametru de 30 cm. Materiale : Sticla termorezistenta rezistenta pana la 120C.. Detalii produs : Dimensiuni: diametru 30 cm. Instructiuni de folosire

99.99 RON
[Pagina 1 din 2]  2