Produse SC ABC PLUS SRL - Seturi cutite lama inox

[Pagina 1 din 1]

Set cutite 6 piese Granite

Set de cutite alcatuit din 6 piese - 5 cutite din otel inoxidabil de inalta calitate, impreuna cu un suport de cutite din lemn. Cutitele Granite au un aspect modern care isi pastreaza eleganta prin forma si culori. Acestea fac orice treaba in bucatarie mult mai usoara, avand manere confortabile din plastic. Durabile si usor de curatat, acestea sunt un mod perfect de a va completa bucataria.

350.99 RON

Set cutite 5 piese Pure Line

Set cutite din otel inoxidabil de inalta calitate, cu manere din lemn pentru o prindere sigura. Se un design elegant si functional, setul pune la dispozitie 5 piese durabile pentru a usura considerabil orice munca din bucatarie.

78.98 RON

Set 4 piese: 2 cutite, ascutitor si curatator

Set de ustensile pentru bucatarie, alcatuit din 4 piese: un cutit mare, de tip chef, un cutit mic pentru utilitati, un curatator de legume si un ascutitor. Cu un design clasic, functional, setul este foarte practic, oferind strictul necesar pentru prepararea mancarii.

69.98 RON

Set de cutite 3 piese Marble

Setul de cutite Marble contine toate cutitele necesare pentru o bucatarie bine echipata. Manerele din imitatie de marmura confera o linie eleganta . Poate fi spalat in masina de spalat vase.

108.99 RON

Set de cutite 3 piese Selection

O linie de cutite unice cu un maner negru Soft Touch. Manerele cutitului sunt special profilate pentru a le activa o aderenta ferma si stabila si, astfel, o utilizare sigura.

95.99 RON

Resigilat: Set cutite cu lama inox si suport Fissler, 6 piese, seria Siena

Produs resigilat: produs in stare perfecta, se livreaza fara cutitul pentru carne. Set de cutite cu lama inox si suport lemn Fissler 84 085 10 Descriere: Setul contine 5 cutite si 1 suport, reprezinta combinatia clasica de cutite necesare in orice bucatarie. Materiale: Cutite din otel inoxidabil 18/0 cu finisaj mat; manere cu insertii metalice, suport din lemn natur. Detalii produs: Setul contine:

299.99 RON

Resigilat: Set de cutite cu lama inox si suport din lemn KingHoff, 6 piese

Produs resigilat: produs in stare perfecta, se livreaza fara cutitul pentru paine. Set de cutite KING Hoff 1151 Descriere : Cutitele au lama si manerul din otel inoxidabil de calitate superioara, iar suportul este din lemn. Materiale : Otel inoxidabil si suport din lemn. Detalii produs : Setul este format din: - 1 * cutitul bucatarului, lungime lama: 20 cm; - 1 * cutit pentru paine, lungime lama:

149.99 RON

Set de cutite cu lama inox si suport din lemn KingHoff, 6 piese

Set de cutite KING Hoff 3461 Descriere : Cutitele sunt fabricate din otel inoxidabil de calitate superioara, cu manere tot din inox. Materiale : Otel inoxidabil si suport din lemn. Detalii produs : Setul este format din: - 1 * cutitul bucatarului, lungime lama: 20 cm; - 1 * cutit pentru paine, lungime lama: 20 cm; - 1 * cutit pentru dezosat, lungime lama: 15 cm; - 1 * cutit universal, lungime lama

204.99 RON

Set de cutite cu lama inox si suport din lemn KingHoff, 6 piese

Set de cutite KING Hoff 3462 Descriere : Cutitele sunt fabricate din otel inoxidabil de calitate superioara, cu manere din ABS (plastic durabil). Materiale : Otel inoxidabil si suport din lemn. Detalii produs : Setul este format din: - 1 * cutitul bucatarului, lungime lama: 20 cm; - 1 * cutit pentru paine, lungime lama: 20 cm; - 1 * cutit pentru dezosat, lungime lama: 15 cm; - 1 * cutit universal,

251.99 RON
[Pagina 1 din 1]