Produse SC ABC PLUS SRL - Cratite

[Pagina 1 din 6]  2  3  4  5  6 

Cratita 16cm, 1,3L invelis Qualum Basic Jasper

Cratita din aluminiu cu invelis Qualum Basic si o capacitate de 1,3L. Colectia Jasper pune la dispozitie vase de inalta calitate, durabile si elegante, care fac treaba in bucatarie mult mai placuta si mai usoara. Invelisul de tip Qualum Basic are proprietati anti-lipire foarte bune, ceea ce face vasele si foarte usor de curatat. Produsele Jasper pot fi folosite pe toate tipurile de aragaze, inclus

88.99 RON

Cratita 16cm invelis Qualum Stone Stilverstone

Cratita din aluminiu, cu invelis Qualum Basic Stone Edition. Cratitele Silverstone au un aspect unic, care imita piatra, oferind o combinatie a rusticului cu modernul, pastrand insa eleganta prin nuanta neutra, potrivita in orice bucatarie. Aluminiul permite transmiterea caldurii in mod eficient, ceea ce face gatitul mult mai rapid, si deci mai economic. Invelisul in interiorul vasului il face foa

103.99 RON

Cratita invelis Ilag 16cm Graphite

Cratita din aluminiu cu capac, cu invelis Ilag non stick, rezistent la lipirea alimentelor. Acesta face ca vasul sa fie foarte usor de curatat si utilizat. Manerele soft touch garanteaza o prindere sigura, anti-alunecare, iar cratita se poate utiliza pe toate tipurile de aragaz, inclusiv cele cu inductie.

80.98 RON

Cratita 18cm cu Invelis Non-Stick Tropical

Tigaie din aluminiu cu invelis non-stick. cu un aspect modern si colorat, va face ca preparatele dumneavoastra sa fie cu totul si cu totul speciale.

60.99 RON

Cratita inalta 16cm, 2600ml Vikos

Cratita inalta din otel inoxidabil de foarte buna calitate, cu o capacitate de 2600ml. Cu un design functional si manere din bachelita, aceasta dispune si de o scara practica de masurat, in interior. Cratita poate fi folosita pentru a gati pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie. Mai mult, aceasta poate fi curatata cu usurinta in masina de spalat vase.

78.98 RON

Cratita inalta 14cm, 1600ml Vikos

Cratita inalta, din otel inoxidabil, cu o capacitate de 1600ml. Cu un design simplu, modern, si maner din bachelita, oala are un invelis non-stick pe interior, rezistent la lipirea alimentelor, ceea ce face oala si usor de curatat. Aceasta poate fi folosita pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie, si se poate spala in masina de spalat vase.

80.98 RON

Cratita 20cm, 2700ml Vikos

Cratita din otel inoxidabil de foarte buna calitate, cu o capacitate de 2700ml. Cu un design functional si manere din bachelita, aceasta dispune si de o scara practica de masurat, in interior. Cratita poate fi folosita pentru a gati pe toate tipurile de aragaze, inclusiv cele cu inductie. Mai mult, aceasta poate fi curatata cu usurinta in masina de spalat vase.

82.99 RON

Cratita cu capac 1,5L Loremis+

Cratita cu capac, din otel inoxidabil, cu o capacitate de 1,5L. Vasele din gama Loremis+ au un aspect modern si functional. Foarte practice, acestea prezinta si o scara de masurat pe interior. Mai mult, se pot curata cu usurinta in masina de spalat vase, si se pot folosi pe mai multe tipuri de aragaze, inclusiv cele cu inductie.

108.99 RON

Cratita cu capac, invelis non-stick, 1300ml

Cratita din aluminiu forjat cu invelis non-stick. Aluminiul forjat este un material care asigura distributia egala a caldurii pe toata suprafata cratitei, fiind si un material extraordinar de durabil si de rezistent la deformare. Cratita este de asemenea prevazuta in interior cu un strat ILAG deosebit rezistent la lipire, ceea ce o face totodata si foarte usor de curatat. Este potrivita pentru a g

156.99 RON

Cratita 3 straturi 5,3L Premium

Cratita cu capac, din otel inoxidabil, cu o capacitate de 5,3L. Vasele Premium au o baza alcatuita din trei straturi, care asigura transmiterea caldurii pe toata suprafata in mod uniform, ceea ce face gatitul mai rapid, dar si mai economic. Mai mult, aceasta asigura pastrarea temperaturii pe o durata lunga dupa gatire. Acestea pot fi folosite si la cuptor, la temperaturi de pana la 180 grade C. Va

370.99 RON
[Pagina 1 din 6]  2  3  4  5  6