Produse SC ABC PLUS SRL - Recipiente pentru condimente

[Pagina 1 din 1]

Stand cu recipiente pentru condimente Kuchenprofi, 17 piese, suport rotativ, inox

Suport rotativ pentru condimente fabricat din otel inoxidabil. Contine 16 recipiente pentru condimente. Dimensiuni: 20 x 30 cm. Maner pentru mutarea suportului. Suportul rotativ permite o accesare usoara a condimentului dorit. Condimenele nu sunt incluse.

324.99 RON

Stand cu recipiente pentru condimente Kuchenprofi, 17 piese, suport rotativ, natur

Suport rotativ pentru condimente fabricat din otel inoxidabil si lemn. Contine 16 recipiente pentru condimente. Dimensiuni: 20 x 35 cm. Maner pentru mutarea suportului. Suportul rotativ permite o accesare usoara a condimentului dorit. Condimenele nu sunt incluse.

349.99 RON

Bol zahar cu capac Beatrice

Bol pentru zahar cu capac, din portelan de foarte buna calitate. Vasele din colectia Beatrice au o forma clasica, simpla, insa deosebit de eleganta, punand in evidenta proprietatile portelanului alb, iar decoratiunile aurii de pe margini aduc un plus de stil si frumusete.

28.99 RON

Solnita 7,5cm Kubiko/Fala

Solnita din portelan alb de inalta calitate. Prezinta o forma interesanta, moderna, insa culoarea ii pastreaza eleganta si simplitatea. Se poate spala cu usurinta in masina de spalat vase.

7.99 RON

Solnita/pipernita Black and White

Solnita/pipernita, din sticla. Cu o forma eleganta si un aspect placut, acestea se potriveste oricarui tip de decoratiune la servirea mesei si este indispensabila in orice bucatarie. Se poate curata cu usurinta in masina de spalat vase.

3.99 RON

Set solnita si pipernita Black and White

Set alcatuit din solnita si pipernita, din sticla. Cu o forma eleganta si un aspect placut, acestea se potrivesc oricarui tip de decoratiune la servirea mesei si sunt indispensabile in orice bucatarie. Se pot curata cu usurinta in masina de spalat vase.

8.99 RON

Rasnita piper si solnita, 15cm, Mona

Rasnita de piper si solnita din acril, simple, practice si nelipsite de la servirea meselor.

66.98 RON

Rasnita piper si solnita 18,5cm Elis

Set alcatuit din rasnita pentru piper si solnita din otel inoxidabil. Cu un aspect modern insa simplu, acestea au o culoare neutra, potrivita cu orice aranjament. Nelipsite in orice bucatarie.

89.99 RON

Set de recipiente pentru condimente KingHoff KH-4165, 3 piese

Set recipiente pentru condimente KING Hoff KH-4165 Descriere : Setul este format din 2 recipiente: 2 pentru ulei si otet + suport din inox satinat. Materiale : Suportul: otel inoxidabil cu suprafata satinata; recipientele: sticla. Detalii produs : Dimensiuni recipiente: 15.5 * 4.7 cm. Dimensiuni suport: __ * __ * __ cm. Instructiuni de utilizare : Rasuciti capacul recipientului pentru a-l umple cu

27.99 RON

Set de recipiente pentru condimente KingHoff KH-4166, 3 piese

Set recipiente pentru condimente KING Hoff KH-4166 Descriere : Setul este format din 2 recipiente: 2 pentru ulei si otet + suport din inox satinat cu suport pentru servetele. Materiale : Suportul: otel inoxidabil cu suprafata satinata; recipientele: sticla. Detalii produs : Dimensiuni recipiente: 15.5 * 4.7 cm. Dimensiuni suport: __ * __ * __ cm. Instructiuni de utilizare : Rasuciti capacul recipi

44.99 RON
[Pagina 1 din 1]