Produse SC ABC PLUS SRL - Ustensile si accesorii bucatarie

[Pagina 1 din 37]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Suport pentru oale si manusa bucatarie Tefal, lungime 27.5 cm, Seria Comfort

Suport pentru oale si manusa bucatarie Tefal, lungime 27.5 cm, Seria Comfort Ustensile durabile si confortabile, perfecte pentru o utilizare zilnica; Produsul pentru fi folosit ca suport pentru vasele fierbinti sau ca manusa de bucatarie; Invelis din Nylon rezistent la temperaturi de pana la 204C (telul pana la 220C); Inel pentru agatare; Design robust; Cod EAN: 3168430268944 .

44.99 RON

Curatator pentru legume Tefal, lungime 22 cm, negru, Seria Comfort

Ustensile pentru decojit fructe si legume Tefal, lungime 22 cm, negru, Seria Comfort Ustensilele durabile din gama Comfort, perfecte pentru o utilizare zilnica Manerul cu finisaje Soft pentru o atingere placuta si cu aderenta buna pentru folosirea in siguranta a ustensilelor Invelis din Nylon rezistent la temperaturi de pana la 204C Maner ergonomic si confortabil Design robust Compatibila cu

29.99 RON

Aparat de feliat mere Blaumann BL-1510, lama inox

Aparat de feliat mere din plastic si lama din otel inoxidabil. Imparte marul in 8 felii. Detalii produs: Materiale: Plastic, lama din otel inoxidabil. Dimensiuni: 15 x 14.5 x 2.5 cm, diametru interior mar 8.5 cm, Instructiuni de utilizare: Se poate curata la masina de spalat vase.

8.99 RON

Feliator cartofi cu 3 elemente de schimb 4 piese Aletta

Razatoare cartofi din colectia de accesorii de bucatarie Aletta. Acestea au un maner confortabil, datorita caruia se va fixa perfect in mana dumneavoastra. Sunt ideal de folosit atat pentru fructele si legumele moi, sau cele tari.

75.98 RON

Suport farfurii oval Fusion Fresh

Suport farfurii verde, foarte practic, decoratiunea perfecta pentru a aduce o pata de culoare la masa. Usor de curatat, acestea sunt disponibile in negru sau in diferite culori vibrante.

11.99 RON

Suport farfurii 30x45cm Velvet

Suport farfurii gri, foarte practic, decoratiunea perfecta pentru a aduce o pata de culoare la masa si in bucataria dumneavoastra. Usor de curatat, acestea pot fi spalate in siguranta in masina de spalat vase. Disponibile in diferite culori vibrante, acestea pot fi asortate dupa bunul plac cu restul elementelor sau decoratiunilor de la masa.

7.99 RON

Suport farfurii 30x45cm Velvet

Suport farfurii alb, foarte practic, decoratiunea perfecta pentru a aduce o pata de culoare la masa si in bucataria dumneavoastra. Usor de curatat, acestea pot fi spalate in siguranta in masina de spalat vase. Disponibile in diferite culori vibrante, acestea pot fi asortate dupa bunul plac cu restul elementelor sau decoratiunilor de la masa.

7.99 RON

Suport farfurii 30x45cm Velvet

Suport farfurii negru, foarte practic, decoratiunea perfecta pentru a aduce o pata de culoare la masa. Usor de curatat, acestea pot fi spalate in siguranta in masina de spalat vase. Disponibile in negru sau in diferite culori vibrante.

7.99 RON

Set suport pahare 6buc, 10x10cm Arte

Set alcatuit din 6 suporturi de pahare din pluta. Suporturile din pluta din colectia Arte sunt foarte practice, folositoare la orice masa, si sunt disponibile in diferite modele deosebite. Acestea sunt in culori vibrante, care va vor infrumuseta fara indoiala bucataria.

22.99 RON

Set suport pahare din pluta 6buc Arte

Set alcauit din 6 suporturi de pahare din pluta. Suporturile din pluta din colectia Arte sunt foarte practice, folositoare la orice masa, si sunt disponibile in diferite modele deosebite. Acestea sunt in culori vibrante, care va vor infrumuseta fara indoiala bucataria.

22.99 RON
[Pagina 1 din 37]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11