Produse SC ABC PLUS SRL - Casa si gradina

[Pagina 1 din 3]  2  3 

Ceas de perete KingHoff, mecanism silentios

Ceas de perete KingHoff 5057 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Culori: crem cu maro. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

45.99 RON

Cos metalic decorativ pentru fructe Kinghoff, diametru 25 cm

Cos metalic decorativ pentru fructe Kinghoff 4118 Descriere : Fructiera este fabricata din otel inoxidabil, poate fi folosita ca si decor. Materiale : Inox. Detalii produs : Dimensiuni: 25 x 13.5 cm. Instructiuni de utilizare : Se pot curata in masina de spalat vase.

45.99 RON

Ceas de perete KingHoff, mecanism silentios

Ceas de perete KingHoff 1020 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Dimensiuni: 30x30x4 cm; Culori: negru, gri, mov, alb (in limita stocului disponibil). Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

44.99 RON

Ceas de perete KingHoff, mecanism silentios

Ceas de perete KingHoff 1019 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Culori: negru, gri, mov, alb (in limita stocului disponibil). Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

44.99 RON

Ceas de perete KingHoff, mecanism silentios

Ceas de perete KingHoff 1018 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Culori: negru, gri, mov, alb (in limita stocului disponibil). Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

44.99 RON

Ceas de perete KingHoff, mecanism silentios

Ceas de perete KingHoff 5058 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Culori: crem cu maro. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

45.99 RON

Ceas de perete KingHoff 5056

Ceas de perete KingHoff 5056 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Diametru: 27.5 cm. Culoare: rosu cu model floral. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

35.99 RON

Ceas de perete KingHoff 5055

Ceas de perete KingHoff 5055 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Culoare: alb cu roz. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

35.99 RON

Ceas de perete KingHoff 5054

Ceas de perete KingHoff 5054 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Dimensiuni: 26 x 26 cm Culoare: negru cu alb. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

35.99 RON

Ceas de perete KingHoff 5053

Ceas de perete KingHoff 5053 Descriere: Fabricat din plastic, cu mecanism silentios (nu ticaie). Materiale: Plastic. Detalii produs: Dimensiuni: 26 x 26 cm Culoare: alb cu negru. Instructiuni de utilizare: Functioneaza cu baterie - nu este inclusa in pachet.

35.99 RON
[Pagina 1 din 3]  2  3