Produse SC ABC PLUS SRL - Vase din portelan

[Pagina 1 din 1]

Cana Servire Lapte Aura Gold

O linie de portelan exceptional de eleganta, decorata cu linii aurii delicate. Forma clasica si decoratia subtila o fac perfecta atat pentru interioarele traditionale, cat si pentru cele moderne. Portelanul New Bone China de Ónalta calitate, cu o nuanta alb-crem, este rezistent la rupturi si arata foarte exclusivist.

32.99 RON

Cana Servire Lapte Aura Silver

O linie de portelan exceptional de eleganta, decorata cu linii delicate de argint. Forma clasica si decoratia subtila o fac perfecta atat pentru interioarele traditionale, cat si pentru cele moderne. Portelanul New Bone China de Ónalta calitate, cu o nuanta alb-gri, este rezistent la rupturi si arata foarte exclusivist.

32.99 RON

Cana servire lapte 210ml Porto

Cana pentru servirea laptelui, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 210ml. Vasele din colectia Porto au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta. Acestea se pot utiliza si in cuptorul cu microunde si se curata de asemenea foarte usor, putand fi introduse in masina de spalat vase.

17.98 RON

Cana servire lapte 220ml Tokyo

Cana pentru servirea laptelui, din portelan alb, cu o capacitate de 220ml. Colectia Tokyo imbina modernul cu simplitatea in design, si evidentiaza totodata eleganta portelanului. Durabile si rezistente, produsele pot fi folosite in siguranta in cuptorul cu microunde, si pot de asemenea fi spalate in masina de spalat vase.

17.98 RON

Cana lapte 130ml Kubiko/Fala

Cana de lapte din portelan alb de inalta calitate, cu o capacitate de 130ml. Prezinta o forma interesanta, moderna, insa culoarea ii pastreaza eleganta si simplitatea. Se poate spala cu usurinta in masina de spalat vase si poate fi folosita in cuptorul cu microunde.

10.99 RON

Cana lapte Kubiko/Fala

Cana de lapte din portelan alb de inalta calitate. Prezinta o forma interesanta, moderna, insa culoarea ii pastreaza eleganta si simplitatea. Se poate spala cu usurinta in masina de spalat vase si poate fi folosita in cuptorul cu microunde.

14.99 RON

Cana servire lapte 180ml Fala

Cana pentru servirea laptelui, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 180ml. Colectia Fala este combinatia perfecta dintre design-ul geometric modern si frumusetea portelanului alb. Vasele pot fi spalate in masina de spalat vase si pot fi utilizate in cuptorul cu microunde.

14.99 RON

Cana servire lapte 230ml Kubiko

Cana pentru servirea laptelui, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 230ml. Vasele din colectia Kubiko au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta portelanului alb. Acestea se pot utiliza in cuptorul cu microunde si se pot curata cu usurinta in masina de spalat vase.

18.98 RON

Set pentru servire sosuri Kassel 93560, 2 recipiente cu suport, material portelan si lemn de salcam

Set pentru servire sosuri Kassel 93560 Descriere: Set format din 2 recipiente cu suport pentru servire sosuri. Fabricate din portelan si lemn de salcam. Materiale: Portelan si lemn de salcam. Detalii produs: Dimensiuni recipient mic: 17.5 x 5.2 x 9.8 cm; Dimensiuni recipient mare: 22 x 6.5 x 9.5 cm. Intructiuni de utilizare: Se recomanda curatarea manuala.

126.99 RON
[Pagina 1 din 1]