Produse SC ABC PLUS SRL - Sticle si carafe

[Pagina 1 din 3]  2  3 

Carafa sticla 1L Agat

Carafa din sticla cu o capacitate de 1L Cu un design elegant, aceasta este atat un accesoriu practic, cat si o decoratiune care aduce un plus de stil la servirea mesei.

25.99 RON

Carafa sticla 855ml Rubus

Carafa din sticla cu o capacitate de 855ml. Cu un design elegant, aceasta este atat un accesoriu practic, cat si o decoratiune care aduce un plus de stil la servirea mesei.

19.98 RON

Carafa 750ml Kubiko

Carafa din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 750ml. Vasele din colectia Kubiko au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta portelanului alb. Acestea se pot utiliza in cuptorul cu microunde si se pot curata cu usurinta in masina de spalat vase.

74.98 RON

Carafa lapte 280ml Baron Silver

Ceainic din portelan de foarte buna calitate, cu o capacitate de 1100ml. Vasele din colectia Lordene au o forma clasica, simpla, insa deosebit de eleganta, punand in evidenta proprietatile portelanului alb, iar decoratiunile aurii de pe margini aduc un plus de stil si frumusete.

24.99 RON

Carafa lapte 280ml Lordene

Carafa pentru servirea laptelui, din portelan de foarte buna calitate, cu o capacitate de 280ml. Vasele din colectia Lordene au o forma clasica, simpla, insa deosebit de eleganta, punand in evidenta proprietatile portelanului alb, iar decoratiunile aurii de pe margini aduc un plus de stil si frumusete.

25.99 RON

Carafa lapte 280ml Beatrice

Carafa pentru servirea lapteli, din portelan de foarte buna calitate, cu o capacitate de 280ml. Vasele din colectia Beatrice au o forma clasica, simpla, insa deosebit de eleganta, punand in evidenta proprietatile portelanului alb, iar decoratiunile aurii de pe margini aduc un plus de stil si frumusete.

24.99 RON

Carafa ceai 1260ml Fala

Carafa pentru servirea ceaiului, din portelan de inalta calitate, cu o capacitate de 1260ml. Vasele din colectia Fala au un aspect deosebit, aducand un plus de stil si de modernitate mesei si bucatariei dumneavoastra, pastrand insa simplitatea si eleganta portelanului alb. Acestea se pot utiliza in cuptorul cu microunde si se pot curata cu usurinta in masina de spalat vase.

88.99 RON

Carafa 1,8L Festival

Carafa din sticla cu o capacitate de 1,8L. Cu un design simplu si un maner practic, este perfecta pentru servirea bauturilor racoritoare sau ceaiurilor.

33.99 RON

Carafa 1,85L Bistro

Carafa din sticla cu o capacitate de 1850ml. Ideala pentru a servi bauturi precum ceaiul sau limonada, folositoare in orice bucatarie, si potrivita cu orice tip de decoratiuni. Mai mult, aceasta se curata cu usurinta in masina de spalat vase.

22.99 RON

Carafa ulei/otel 260ml Olivia

Carafa din sticla, cu o capacitate de 260ml. Cu un design foarte placut, aceasta este perfecta la servirea mesei, pentru a adauga mancarii cantitatea de ulei sau otet dorita. Carafa se poate curata cu usurinta in masina de spalat vase.

11.99 RON
[Pagina 1 din 3]  2  3